Grundlovsdag fejres på Lerchenborg

”Grundlovsdag er Danmarks nationaldag, og det er vigtigt, at vi fejrer dagen og de rettigheder, som Grundlovens fædre sikrede danskerne for 174 år siden."

Grundlovsdag fejres på Lerchenborg
Venstres Kommuneforening i Kalundborg inviterer til Grundlovsdag i de smukke omgivelser i Parken på Lerchenborg Gods. Her vil de to ministre, Jacob Jensen (V), minister for fødevarer, landbrug og fiskeri og Kaare Dybvad Bek (S), udlændinge- og integrationsminister, begge deltage.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Venstres Kommuneforening i Kalundborg inviterer alle til at fejre Grundlovsdag i de smukke omgivelser i Parken på Lerchenborg Gods den 5. juni. Her vil de to ministre, Jacob Jensen (V), minister for fødevarer, landbrug og fiskeri og Kaare Dybvad Bek (S), udlændinge- og integrationsminister, begge deltage.

Arrangementet begynder kl. 9.30 med servering af frisksmurte rundstykker fra Meny Kalundborg og friskbrygget kaffe til kun 10 kr. Ministrene vil begge ankomme omkring kl. 10.

”Grundlovsdag har en særlig betydning, og traditionen tro vil demokratiet og friheden blive hyldet med grundlovstaler. Grundloven er vel nok den vigtigste lov i Danmark, da den sikrer os rettigheder som ytringsfrihed, personlig frihed og forsamlingsfrihed. Vi er derfor også stolte af at kunne præsentere Jacob Jensen (V), minister for fødevarer, landbrug og fiskeri, og Kaare Dybvad Bek (S), udlændinge- og integrationsminister som talere,” siger Linda Larsen fra Venstres lokale vælgerforening.

Jacob Jensen er ikke i tvivl om, at det er vigtigt, at danskerne fejrer Grundlovsdag: ”Grundlovsdag er Danmarks nationaldag, og det er vigtigt, at vi fejrer dagen og de rettigheder, som Grundlovens fædre sikrede danskerne for 174 år siden. Med Lerchenborg Gods som kulisse, er jeg sikker på, at det bliver en festdag, siger han.

Alle er velkomne til arrangementet.

Del