Grøn miljøpris til anlægsgartnerfirma

"En stor velkendt anlægsgartnervirksomhed med stærke værdier og som udfører bæredygtige landskaber og skaber grønne byrum,."

Grøn miljøpris til anlægsgartnerfirma Per Malmos modtog den fornemme pris. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborgegnens Erhvervsråd inviterede fredag til Award Show 2022, hvor nogle af de dygtigste virksomheder på Kalundborgegnen blev hyldet med fem forskellige erhvervspriser. Malmos A/S fik Miljø- og Klimaprisen (Den Grønne) som blev uddelt af Kalundborg Forsyning.

Til Kalundborgegnens Erhvervsråds Award Show 2022 på Den Gamle Sukkerfabrik i Gørlev, blev uddelt fem erhvervspriser til fem driftige virksomheder, som i det seneste år har udmærket sig på hver sin vis inden for en række forskellige områder. Til Miljø- og Klimaprisen (Den Grønne), som blev uddelt af Kalundborg Forsyning, var der tre nominerede, Fermhub Zealand ApS, Malmos A/S og Mejnerts Mølle A/S.

”Den Grønne er en ny miljø og klimapris som gives til virksomhed, en uddannelsesinstitution, en enkeltperson eller en organisation i Kalundborg Kommune som med målrettede initiativer har gjort en særlig og vellykket indsats for at imødegå klimaforandringer, understøtte den grønne omstilling eller på anden vis bidrager til et fremtidigt bæredygtigt miljø,” sagde Karl-Åge Hornshøj Poulsen, bestyrelsesformand for Kalundborg Forsyning.

Det blev Malmos A/S som vandt Klima og Miljø- og Klimaprisen (Den Grønne), og i indstillingen stod der:

”Malmos A/S er jo en stor velkendt anlægsgartnervirksomhed med stærke værdier og som udfører bæredygtige landskaber og skaber grønne byrum,” sagde Karl-Åge Hornshøj Poulsen i indstillingen til prisen, og fortsatte, ”Når valget er faldet på Malmos A/S, så er det på grund at et stort fokus på bæredygtighed og miljø. Bæredygtighed indgår i hele jeres forretningsgrundlag og for jer er det naturligt at samtænke miljø, klima og mennesker og arbejder med FN’s verdensmål.”

Per Malmos modtog den fornemme pris samt et billede fra Kalundborg Forsyning.

Del