Grill entusiaster fik masser af tips og tricks

Grill er langt mere end pølser og røde bøffer, derfor var aftenens menu som alle tre hold skulle igennem, Deep pan pizza, Bearnaisekartofler, Fyldt mørbrad, Butter chicken og til slut hindbærsnitter, alt sammen lavet over grill.

Grill entusiaster fik masser af tips og tricks
Tomahawk bøffen blev stegt færdig over Sizzle Zone brænderen på gasgrillen og serveret med trøffelmayo, stærkt vanedannende. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Stark Kalundborg havde, i samarbejde med Napoleon Grill, inviteret til grillkursus torsdag aften. Og deltagerne fik mange nye tips og tricks med hjem.

Årets hidtil varmeste dag var mere end perfekt til at afholde grillkursus i. Godt 20 grill entusiaster fik en hyggelig og lærerig aften hos Stark på Nørre Alle, som havde inviteret til grillkursus.

Et professionelt grillteam fra Backyard Living havde masser af inspiration, opskrifter, produktrådgivning og tips med til deltagerne, som blev delt op i tre hold.

Grill er langt mere end pølser og røde bøffer, derfor var aftenens menu som alle tre hold skulle igennem, Deep pan pizza, Bearnaisekartofler, Fyldt mørbrad, Butter chicken og til slut hindbærsnitter, alt sammen lavet over grill.

Deltagerne blev udstyret med Napoleon gasgrill, Traeger træpillegrill, HOT WOK samt forskelligt tilbehør og så blev der ellers snittet, skåret og hakket inden maden kom på de forskellige grill.

Grillteamet fra Backyard Living havde på forhånd langtids grillet pølser, stegt flæsk og en tomahawk bøf i en træpillegrill ved svag varme. Tomahawk bøffen blev stegt færdig over Sizzle Zone brænderen på gasgrillen og serveret med trøffelmayo, stærkt vanedannende.

Da deltagerne var færdige med at grille, var der hygge omkring maden og Stark sørger for drikkevarerne.

Det lokale bryggeri Beer By Andersen deltog også i arrangementet og delte rundhåndet ud af smagsprøver på det lokale øl.

Del