Gratis sommerkoncert

Koncerten byder på orkestermusik, opera-indslag fra Mozarts Tryllefløjten og præsentation af de klassiske musikinstrumenter med uddrag fra orkesterværker og filmmusik.

Gratis sommerkoncert
Den Danske Sinfonietta giver koncert i koncertsalen på Musisk Skole.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Onsdag den 7. juni er der gratis koncert med Den Danske Sinfonietta i koncertsalen på Musisk Skole. Den Danske Sinfonietta er et selvstændigt professionelt kammerorkester med base i København. De spiller et varieret repertoire af orkesterværker, balletmusik, filmmusik, opera, operette, musical og nyere tids musik i klassiske arrangementer.

Koncerten varer en lille times tid og byder på orkestermusik, opera-indslag fra Mozarts Tryllefløjten og præsentation af de klassiske musikinstrumenter med uddrag fra flotte orkesterværker og filmmusik, f.eks. Hedwigs tema fra Harry Potter. Koncerten byder også på fællessang og musikquiz à la Den Klassiske Musikquiz på DR. Man kan fx forsøge at gætte et stykke musik spillet baglæns. Koncerten slutter med dirigent-stafét og Lumbyes festlige Tivoli-klassiker Champagnegalop, hvor man også vil opleve en cykelpumpe forvandlet til champagneprop-pistol.

Til koncerten medvirker desuden nogle af Musisk Skoles elever samt elever i 3.-4. og 5. klasse fra Raklev Skole, som har fået undervisning af orkestrets dirigent og sangerinde op til koncerten. Sammen med orkestret fremfører de Min Kat Den Danser Tango og den herlige Do-Re-Mi-scene fra The Sound of Music.

Koncerten er en del af projektet Børn Møder Orkesteret under NS Koncertforening i samarbejde med Musisk Skole og Den Danske Sinfonietta.

Bestil gratis billetter på www.sinfoni.dk

Del