Gratis salsa workshop

Til de to salsa workshops kommer de to salsa instruktører Rikke Bennedsen og Torben Berg, som er godt kendt i salsa kredse.

Gratis salsa workshop

Af Jens Nielsen

Alle interesserede er velkommen til to Salsa Workshops, som afholdes i Kalundborghallen. Målet er på sigt at få oprettet en salsa forening i Kalundborg.

Mads Jørgensen og hustru kører jævnligt til både Slagelse og Roskilde, sammen med andre par fra Kalundborg, for at danse salsa, og han mener der er basis for på sigt at oprette en salsa forening i Kalundborg.

Derfor inviterer Mads Jørgensen nu til to gratis salsa workshops, henholdsvis d. 23. april og d. 7. maj, begge dage fra kl. 13 til 14.30. De to workshops foregår i salen bag scenen i Kalundborghallen.

”Da flere går rundt og kunne tænke at lære de simple trin for at kunne danse og specielt danse salsa her til de lune sommeraftener, starter vi op her i Kalundborg for at få et nyt salsa miljø i lokalområdet. I dag er det nødvendigt at tage til Roskilde eller Slagelse evt. København for at få danset cubansk salsa og det forsøger vi at gøre noget ved nu,” fortæller Mads Jørgensen, som er initiativtager til de to workshops.

”Med så mange nye tilflyttere / studerende her i Kalundborg og omegn, som måske kender miljøet fra deres tidligere adresse eller bare ønsker nye sociale netværker, gør vi et forsøg med to Salsa Intro/ Workshops her i Kalundborg. Salsa er en dans for både kvinder men helt sikkert også for mænd. så kom og tjek det ud,” fortsætter Mads Jørgensen.

Til de to salsa workshops kommer de to salsa instruktører Rikke Bennedsen og Torben Berg, som er godt kendt i salsa kredse. Rikke Bennedsen er kendt fra flere Salsa Camps og festivaler i bl.a.  København, Malmø og Stockholm og Torben Berg har undervist i tre år, bl.a. i de forskellige salsastilarter der findes: Cubansk Salsa - Son – Rumba – Rueda – Men styling m fl.

”Det at lære at danse cubansk salsa er en dans som dem med to venstre føder kan mestre, alle har vel næsten lært at danse et ben til siden/samle til og derefter et ben til modsat side/samle til, da vi har børn/unge. Her går det bare frem og tilbage incl. at samle til, og du er allerede i gang med at kunne danse basic salsa trin.  Kom og prøv det er ikke svært men giver en masse smil og godt humør, god energi og motion,” fortæller Mads Jørgensen.

Salsaeventen er opstået på privat initiativ og det er gratis at deltage. Det kræves ikke at man møder op som par, alle er velkommen.

'Liv i Kalundborg' har støttet arrangementet økonomisk, ligeledes har Kalundborg Kommune støttet arrangementet med tilskud fra puljen: Bevæg dig for livet, der netop fokuserer på at få personer - unge som gamle, til at motionerer mere. Cubansk Salsa helt sikker være et godt tiltag.

"Det er gratis at deltage, så mød op i praktisk tøj og indendørs sko – og tag gerne dine venner med. Salsa smitter, men det er ikke farligt," siger Mads Jørgensen

Følg med på facebook siden Salsa Kalundborg - klik her

Del