Gratis gå-og løbetræningsworkshop

I forbindelse med Royal Run inviteres alle foreninger og frivillige, som vil starte et gå-eller løbehold til gratis workshop.

Gratis gå-og løbetræningsworkshop
Der er gratis gå/løbe workshop i Kalundborg onsdag den 17. januar kl. 17.30-20 i Kalundborg Hallen.  Arkivfoto: Ole Agerbæk

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I forbindelse med Royal Run inviteres alle foreninger og frivillige, som vil starte et gå-eller løbehold til gratis workshop i Kalundborg onsdag den 17. januar kl. 17.30-20 i Kalundborg Hallen.  

Lokale foreninger som 5 Tårns Motion, Høng Løbeklub, Kalundborg IF og Vinde Helsinge G&U er allerede plottet ind på Royal Runs Danmarkskort, og inviterer til løbe- eller gangtræning i forberedelserne til Royal Run.

Workshoppen inkluderer:

  • Fif til den gode træning for løbetrænere eller gå-værter 
  • Løbetræning eller gåtur med øvelser fra Royal Run træningsprogrammer 
  • Inspiration til gåturen eller løbetræningen 
  • Tips til markedsføring 
  • En sandwich og en vand 

Man behøver ikke at være en idræts- eller motionsforening, for at være med i optakten – både beboer- og lokalforeninger, kunstforeninger, hundeforeninger, mødregrupper, vennegrupper, familier mv. Så længe det er en forening eller fællesskab, kan man være med i optakten. Royal Run har fokus på at skabe fællesskaber og bevægelse. 

Vil man starte et gå- eller løbehold op? 

Hvis man starter et hold op i forbindelse med Royal Run og har et tilbud om minimum en ugentlig træning 10-12 uger før Royal Run, vil jeres forening modtage tre gratis startnumre og tre refleksveste.

Tilmelding foregår via www.dgi.dk/202417063100

Del