Kom til et gratis foredrag om fremtidsfuldmagt

Skulle du komme i den ulykkelige situation, at du bliver fysisk eller mentalt svækket og har brug for, at en anden varetager dine interesser, så kan en fremtidsfuldmagt være løsningen! 

Kom til et gratis foredrag om fremtidsfuldmagt
Med en fremtidsfuldmagt beslutter du selv, hvem der skal varetage dine interesser, hvis du skulle blive mentalt eller fysisk svækket. Foto: Colourbox

Af Merete Jensen, merete@tv-kalundborg.dk

Hvis du på et tidspunkt i livet bliver mentalt eller fysisk svækket, og du ikke selv er i stand til at administrere økonomi eller personlige forhold, så kan du få brug for hjælp. Med en fremtidsfuldmagt bestemmer du selv, hvem der skal have fuldmagt til at handle på dine vegne – og under hvilke omstændigheder.

Kalundborg Kommune tilbyder et gratis foredrag om fremtidsfuldmagt med advokat Henriette Houmann-Hammer. Hun vil blandt andet give tilhørerne en indsigt i, hvordan en fremtidsfuldmagt virker, hvad en fremtidsfuldmagt kan betyde for den enkelte borger, og hvordan man opretter en fremtidsfuldmagt.

Foredraget foregår tirsdag den 7. februar klokken 18.30 – 20.30 i lokale 4 i Kalundborghallerne, indgang fra Torvet på J. Hagemann-Petersens Allé 11.

Foredraget er gratis, og der er ingen tilmelding. Der er mulighed for at købe kaffe, te og kage.

Del