Gratis foredrag om demens

Som pårørende til en med demens kan man sidde med mange overvældende spørgsmål.

Gratis foredrag om demens
Alzheimerforeningen Vestsjælland inviterer alle borgere i Kalundborg Kommune til foredrag om demens.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Demens er en svær sygdom, som berører mange danske familier. Som pårørende kan man sidde med mange overvældende spørgsmål. Alzheimerforeningen Vestsjælland inviterer derfor alle borgere i Kalundborg Kommune til et informationsrigt foredrag om demens.

Hvad er symptomerne på demens? Hvordan foregår udredningen af demens? Hvilke behandlingsmuligheder findes der? Og hvad kan jeg selv gøre for at hjælpe? Det er nogle af de spørgsmål, som borgerne i Kalundborg Kommune kan få svar på, hvis de deltager i foredraget om demens, der finder sted i Kalundborghallerne mandag den 27. marts fra kl. 19 til 21.

Alzheimerforeningen Vestsjælland har inviteret foredragsholder Peter Høgh, som er overlæge på Neurologisk Afdeling på Roskilde Sygehus. Til foredraget vil han dele sine erfaringer og svare på de spørgsmål, som borgerne har om demens.

Foredraget bliver holdt i lokale 4 i Kalundborghallerne. Man skal benytte sig af indgang D fra Torvet. Alle interesserede borgere er velkomne til at deltage. Det er helt gratis. Man tilmelder sig gennem kommunen ved at sende en mail til heog@kalundborg.dk. Tilmeldingsfristen er mandag den 27. marts 2023.

Del