Gratis foredrag om demens

Alle interesserede borgere er velkomne til at deltage. Det er helt gratis.

Gratis foredrag om demens

Af Jens Nielsen

Demens er en svær sygdom, som berører mange danske familier. Som pårørende kan man sidde med mange overvældende spørgsmål. Alzheimerforeningen Vestsjælland og Kalundborg Kommune inviterer derfor alle borgere i Kalundborg Kommune til et informationsrigt foredrag om demens.

Hvordan det er at være nærtstående til et menneske med en kronisk sygdom som demens? - Hvordan du kan reagere og forstå dine egne reaktioner som pårørende og hvor du kan få hjælp, og hvad der er brug for både for den sygdomsramte og for dig selv?

Det er nogle af de spørgsmål, som borgerne i Kalundborg Kommune kan få svar på, hvis de deltager i foredraget om demens, der finder sted i Kalundborghallerne, torsdag den 21. marts 2024 fra kl. 18:30-20:30

Alzheimerforeningen Vestsjælland har inviteret en erfaren demenspsykolog som vil dele sine erfaringer og svare på de spørgsmål, som borgerne har om demens.

Foredraget bliver holdt i lokale 4 i Kalundborghallerne. Man skal benytte sig af indgang D fra Torvet.

Alle interesserede borgere er velkomne til at deltage. Det er helt gratis. Man tilmelder sig gennem kommunen ved at sende en mail eller ringe til demenskonsulenterne:

  • Helene Jørgensen, heog@kalundborg.dk tlf.: 59535356 kl. 8.30-9.30
  • Sanne Ludvigsen, sald@kalundborg.dk tlf.: 59534099 kl. 8.30-9.30

Del