Gourmetaften i Kvickly

“Vi har valgt at rykke aftenen for at give endnu mere inspiration til forårets fester, herunder fx konfirmation, bryllup og barnedåb."

Gourmetaften i Kvickly
Kvickly i Kalundborg har netop afholdt gourmetaften. Privatfoto

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Kvickly i Kalundborg har netop afholdt gourmetaften, hvor omkring 170 glade kunder havde valgt at tilbringe en aften i Kvickly med rundtur I de forskellige afdelinger.

I Kvickly Kalundborg har man i år valgt at rykke deres gourmetaften til foråret – eller næsten foråret - i stedet for efteråret, og de har således lige afholdt festaftenen for 170 gæster.

“Vi har valgt at rykke aftenen for at give endnu mere inspiration til forårets fester, herunder fx konfirmation, bryllup og barnedåb. Vi viste vores fantastiske varer og måltider, som kan bestilles i slagter, bager og delikatessen. Vi har også udarbejdet et inspirationskatalog med mad til forskellige anledninger,” fortæller Sune Jakobsen, der er varehuschef i Kvickly Kalundborg.

Kunderne fik en rundtur i egenproducerede varer, herunder i blomsterafdeling, bageri/konditori, delikatesse samt i slagterafdelingen

“Vi bød også på et utal af lækre Irma vine, herunder cremant, rød- og hvidvin, Rosé. Whisky, portvin, vodka og alkoholfrie drinks. Vi havde også besøg af flere af vores dygtige leverandører, og i år var vi også så heldige, at et par af de lokale butikker også deltog og viste deres inspirerende sortiment til hverdag og fest,” fortæller varehuschefen.

Del