Gospel og balloner i gågaden

Lyserød Lørdag betød sang og konkurrencer i gågaden i Kalundborg, hvor der var Gospelkor på Solskinspladsen og flere konkurrencer i anledning af den gode sags tjeneste.

Gospel og balloner i gågaden Mange mennesker lagde vejen forbi den lille lyserøde bod i Kordilgade, som Vores Kalundborg stod for. Her kunne man vinde fine præmier, doneret af byens butikker, Alle pengene går ubeskåret til at støtte op om Lyserød Lørdag. Foto: Gitte Korsgaard.

Tekst og fotos af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Lørdag var i den grad Lyserød Lørdag i Kalundborg. Alt imens efterårsvejret viste sig fra sin bedste side, var der både musik og konkurrencer i gågaden i Kalundborg, hvor store og små deltog.

Foran Swärds Guldsmedje i Kordilgade var opsat en lille lyserød bod, hvor handelstandsforeningen Vores Kalundborg stod. Her kunne man knalde en ballon, og måske være heldig at vinde en af de mange flotte gaver, der var sponsoreret af byens butikker. Rigtig mange butikker havde bidraget, og der var 41 præmier i alt. Alle pengene går ubeskåret til at støtte op om Lyserød Lørdag.

”Vi har haft fuld knald på, siden vi åbnede kl. 10. Vi kan faktisk slet ikke følge med og nå at få pustet nye balloner op,” fortæller Ditte Julie Rosendahl-Kaa, der stod i den ”lyserøde” bod.

Gospel ud over Solskinspladsen

Kl. 12 var der ydermere musik i gågaden, da Nyvangkirkens Gospelkor ’Kalundborg Gospel Choir’ sang smukke sange alt imens, at rigtig mange mennesker stoppede op og nød musikken.

På Solskinspladsen var der ligeledes en konkurrence i gang, hvor man skulle gætte, hvor mange bh’er, der hang på en snor henover Solskinspladsen. Kunne man det, og var man en af de heldige, der blev trukket ud, vandt man to flasker rødvin.

Bis Reklame har i øvrigt stået for alle bannere, der hang i gågaden i forbindelse med Lyserød Lørdag.

Del