Gør din terrasse til et behageligt uderum med en markise

”Det er et rigtigt godt værktøj vi har fået, nu kan vi rigtigt fortælle kunderne om de mange muligheder for markiser og solafskærmning"

Gør din terrasse til et behageligt uderum med en markise ”Det er et rigtigt godt værktøj vi har fået, nu kan vi rigtigt fortælle kunderne om de mange muligheder for markiser og solafskærmning af mærket Nordic Shades, som er vores eget mærke,” fortæller Nikolaj Schädler fra Garant i Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Garant Kalundborg har nu endnu bedre mulighed for at vise kunderne de mange muligheder der findes for markiser og solafskærmning. Et helt nyt udstillingsmodul er stiller op i forretningen på Nørre Allé.

En markise giver en naturlig overgang fra stuen til haven, så man nemt kan trække ud og ind efter humør og behov og på den måde forlænge glæden ved de lune grillaftener og hyggelige middagsselskaber.

Men udvalget er stort og som kunde kan det være svært at træffe det rigtige valg.

Men nu har Garant i Kalundborg gjort det nemmere for kunden at overskue mulighederne med et helt nyt udstillingsmodul som er stillet op i forretningen.

Her kan kunderne opleve forskellige typer af markiser, men også solafskærmning

”Det er et rigtigt godt værktøj vi har fået, nu kan vi rigtigt fortælle kunderne om de mange muligheder for markiser og solafskærmning af mærket Nordic Shades, som er vores eget mærke,” fortæller Nikolaj Schädler fra Garant i Kalundborg.

Arme og kassetter er fremstillet i aluminium med ekstra styrke. Alle bevægelige dele består af vedligeholdelsesfrie, stærke og selvsmørende lejer og de nano-coatede duge er modstandsdygtige overfor råd og svamp.

Dugen til markisen findes i 200 forskellige farver, mens markisekassetten fås i hvid, grå, mat antracit og antracit med struktur - som tilvalg kan du endda vælge blandt alle RAL farver, hvis din kassette skal være endnu mere unik.

Markiserne kræver minimal vedligeholdelse og har 5 års garanti på stel og dug og fås i en bredde helt op til 7 meter og med 4 meter udfald.

”Markiserne fra Nordic Shades findes i alle prisklasser, farver og mål, så du kan skabe det uderum, der bedst passer til dig og dit hjem. Markisen bliver lavet på mål ud fra dit udeareal og dine ønsker. Har du behov for råd med på vejen, så kan du altid bestille et gratis besøg af vores markiseekspert, som kan hjælpe med uforpligtende opmåling og rådgivning,” oplyser Nikolaj Schädler

Del