Golf med Ældre Sagen er blevet en succes

Udover selve golfspillet er der masser af frisk luft og motion og selvfølgelig hele den sociale del, hvor deltagerne mødes i klubhuset efter at have spillet golf et par timer.

Golf med Ældre Sagen er blevet en succes
onsdag formiddag startede årets sæson op i det flotteste solskinsvejr over banen på Røsnæs. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

På tredje år tilbyder Kalundborg Golfklub, at medlemmer af Ældre Sagen kan spille golf hver onsdag hele sommeren. Det tilbud er der mange som har taget imod.

For tre år siden fik et par medlemmer af Kalundborg Golfklub ideen til at invitere medlemmer af Ældre Sagen til at komme og spille golf en gang om ugen. Det er blevet en stor succes og onsdag formiddag startede årets sæson op i det flotteste solskinsvejr over banen på Røsnæs.

Dagens 16 deltagere var en blanding af helt nye som aldrig har spillet golf, flere havde prøvet det flere gange og så var der også nogen som er mere rutineret og medlem af Kalundborg Golfklub.

”Vi hørte om golf med Ældre Sagen første gang i Dragsholm Golfklub, så tog vi en tur derop og hørte hvordan di gjorde og så har vi efterfølgende startet det op her i Kalundborg Golfklub med stor succes,” fortæller Claus Rogert Hansen, som sammen med Ole Steen Nielsen står bag Golf med Ældre Sagen i Kalundborg.

”Vi mødes hver onsdag fra nu og til og med september, så man kan altid komme forbi hvis man har lyst til at prøve at spille golf, vi har udstyr som vi stiller til rådighed, det eneste det kræver er, at man er medlem ad Ældre Sagen,” fortsætter Claus Rogert Hansen.

Udover selve golfspillet er der masser af frisk luft og motion og selvfølgelig hele den sociale del, hvor deltagerne mødes i klubhuset efter at have spillet golf et par timer.

En af dem som har taget imod tilbuddet, er Marianne Enø.

”Det er tredje år jeg er med, det er rigtigt hyggeligt, det er nogle rigtigt fine omgivelser og man får noget motion,” fortæller hun.

Flere af Ældre Sagens medlemmer som er startet op med at spille golf er efterfølgende blevet så bidt af golf, at de har meldt sig ind i Kalundborg Golfklub, men det er absolut ikke et krav for at deltage.

Del