Gode tilbud til konfirmanden og hans far

Lige nu tilbydes kunderne 20% rabat på tøjet til den store fest samtidig er der en goodiebag til den kommende konfirmand med bl.a. flere rabatkuponer.

Gode tilbud til konfirmanden og hans far
Fra venstre, Philip Jensen fra Din Tøjmand - Joachim Tranberg Lefolii, Brillehuset, Andreas Verdoes, Din Tøjmand og Mads Storm fra Intersport. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Din Tøjmand i Kalundborg er klar til at klæde både konfirmanden, far, brødre og bedsteforældre på til den store dag. Lige nu er der ekstra gode tilbud og der er mulighed for at vinde fine præmier.

Din Tøjmand i Kordilgade i Kalundborg står igen i år klar til at hjælpe kommende konfirmander med at finde det perfekte outfit til både konfirmationsdagen og blå mandag og selvfølgelig også tøjet til far og eventuelle brødre og bedsteforældre.

Lige nu tilbydes kunderne 20% rabat på tøjet til den store fest samtidig er der en goodiebag til den kommende konfirmand med bl.a. flere rabatkuponer, og konfirmanden deltager samtidig i en konkurrence hvor præmierne er et par lækre Ray Ban solbriller fra Brillehuset på Nytorv og et par Nike sko fra Intersport på Stejlhøj.

Indehaverne Andreas Verdoes og Philip Jensen fortæller, at det stadigvæk er en flot habit som der sælges mest af til konfirmanden og her har Din Tøjmand flere muligheder, men der er også mulighed for at vælge en mere afslappet stil med en jakke og et par jeans.

Book en time

Hos Din Tøjmand tilbyder man også, at kunderne kan booke en time i forretningen, både i åbningstiden men også uden for den normale åbningstid hvor alt fokus er lige netop på den kunde.

”Kunderne er selvfølgelig altid velkomne i forretningen men der er faktisk mulighed for at booke en time hvor en af os har fuld fokus på lige netop den kunde og det kan være både i og uden for den normale åbningstid,” fortæller Andreas Verdoes

Del