God plads til valgplakater

Lørdag middag kl. 12 måtte de forskellige politiske partier sætte plakater op på lygtepælene rundt omkring i det danske land.

God plads til valgplakater Lørdag middag kl. 12 måtte de forskellige politiske partier sætte plakater op på lygtepælene rundt omkring i det danske land.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Lørdag middag kl. 12 måtte de forskellige politiske partier sætte plakater op på lygtepælene rundt omkring i det danske land i forbindelse med folkeafstemningen om afskaffelse af forsvarsforbeholdet, der foregår den 1. juni 2022. Men der var ikke kamp om pladserne på samme måde, som det sås ved kommunalvalget sidste år.

Der var god plads i lygtepælene, da de forskellige vælgerforeninger var ude for at opsætte plakater i forbindelse med folkeafstemningen om afskaffelse af forsvarsforbeholdet, der foregår den 1. juni 2022.

På Esbern Snaresvej  i Kalundborg var Max Hansen og Svend Olesen ude for at sætte Venstres valgplakater op i lygtepælene. Men der var umiddelbart ikke den store rift om pladserne, da TV-Kalundborg ikke mødte andre, der satte valgplakater op. Dog var der valgplakater at se flere steder i midtbyen fra forskellige partier, og således var både JA til afskaffelse af forsvarsforbeholdet og Nej til forsvarsforbeholdet repræsenteret.

Forsvarsforbeholdet betyder, at Danmark som hovedregel ikke deltager i dele af EU's udenrigs- og sikkerhedspolitik, som påvirker forsvarsområdet.

Del