God interesse for festlig nytårskoncert

Arrangementet er et samarbejde mellem Lions Kalundborg, Postgaarden og Kvickly Kalundborg. Lions afviklede et lignende arrangement tilbage i januar 2020 med stor succes 

God interesse for festlig nytårskoncert
Lions folkene bag nytårskoncerten samlet på Postgaarden, fra venstre, Hans-Henrik Nielsen, Flemming Larsen og Børge Jacobsen. Stående, Trine Nystrup fra Postgaarden. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Fredag den 13. januar byder Lions Kalundborg til festlig Nytårskoncert med et af Danmarks førende elite-brassband, Lyngby-Taarbæk Brass Band på Postgaarden Kalundborg Event- og Musikhus. Der er endnu billetter til arrangementet.

Der er lagt i ovnen til en festlig Nytårskoncert med glade wienertoner og elskede solonumre af bl.a. Puccini, Franz Léhar og Leonard Bernstein. Det hele krydres med underholdende brassband musik og instrumentalsoloer fra orkesterets dygtige musikere!

Arrangementet er et samarbejde mellem Lions Kalundborg, Postgaarden og Kvickly Kalundborg.

Lions afviklede et lignende arrangement tilbage i januar 2020 med stor succes og nu prøver de igen.

-Der bliver plads til 120 spisende gæster, som placeres ved runde borde, og faktisk er der allerede solgt 70 billetter. Flere har købt billet i forbindelse med vores juletræssalg ved Kvickly, fortæller Hans-Henrik Nielsen fra Lions Kalundborg, som regner med, at der bliver udsolgt inden koncerten d. 13. januar.

Aftenen starter med et glas bobler inden Kvickly serverer en forret, og derefter en gourmetbuffet.

30 mand på scenen

Lyngby-Taarbæk Brass Band søger for spilleglæde på et højt musikalsk niveau og har siden 1990’erne ligget i toppen blandt danske elite-brassbands. Siden 1993 har orkesteret vundet talrige Danmarksmesterskaber og siden 1997 repræsenteret Danmark ved 14 Europamesterskaber for brassbands. Bandet kommer som nykårede DM-vindere 2022.

Nytårskoncerten starter med spisning kl. 18 og kl. 20.00 går Lyngby-Taarbæk Brass Band på scenen sammen med aftenens solist, som er ingen ringere end Jesper Lundgaard.

På dirigentpodiet står orkesterets faste dirigent Michael Aaberg Thomsen, der tillige kæder hele koncerten sammen på flotteste vis, som konferencier.

Billetterne er sat salg og er måske en oplagt julegaveide. Køb billet, klik her

Del