God interesse for både stegt flæsk og Abba show

Der tilbydes både stegt flæsk og Abba show og begge dele er der stor opbakning til.

God interesse for både stegt flæsk og Abba show

Af Jens Nielsen

Efter en travl december er der som regel mere stille i januar måned, men hos Café Dyrehøj/Fra Chilli til Safran er der to større arrangementer i kalenderen i den kolde vintermåned. Der tilbydes både stegt flæsk og Abba show og begge dele er der stor opbakning til.

Fredag den 19. januar kan der synges med på Så længe jeg lever, Der er noget galt i Danmark og Fut i fejemøget, når Karl Herman´s Trio, med Leo Adolph i spidsen, spiller op til dans efter en omgang stegt flæsk ad libitum.

Café Dyrehøj har engang før budt på stegt flæsk sammen med Karl Herman´s Trio, og det var en kæmpe succes, så vent ikke for længe med at få købt billet.

Thank you for the music

Få et genhør med de allerbedste Abba-sange, når to tidligere forsangere fra det største Abba Tribute show nogensinde – Björn Again - går på scenen og underholder på Café Dyrehøj torsdag den 25. januar.

Kendte sange som Waterloo, Dancing Queen, Money Money Money, Thank you for the music og mange flere er naturligvis på repertoiret.

Det hele bliver kædet sammen af professionel og gennemtænkt koreografi og super flotte kostumer. Det er underholdning på højt plan, der sætter liv og stemning i festen, loves der.

De to rutinerede piger i front har optrådt over hele verden og optrådt sammen ved mere end 500 shows, så alt er tilrettelagt og indstuderet til mindste detalje.

Inden showet er der mulighed for at tilkøbe tapas inspireret af 70'erne, men billetterne kan også købes uden spisning.

”Der er stor opbakning til begge vores arrangementer her i januar og der er kun få billetter tilbage til begge dele, så er man til stegt flæsk og John Mogensen hit eller Abba musik, så skal man nok ikke vente for længe med at få købt en billet,” fortæller Tina Thrysøe, indehaver af Café Dyrehøj/Fra Chilli til Safran.

Rabat på sæsonmenu

Tina Thrysøe og hendes personale tilbyder også en spændende sæsonmenu gældende for januar, februar og marts måned og lige nu tilbydes der 10% rabat, så er der en større begivenhed i vente inden for de næste måneder, så er der altså penge at spare.

Se mere - klik her

Del