Glemt tøj gav anledning til bekymring

Ejeren af tøjet må dog gerne give sig til kende over for politiet, idet efterladt tøj i nærheden af vand ofte giver anledning til bekymring for, hvorvidt nogen kan være i nød i eller ved vandet.

Glemt tøj gav anledning til bekymring
Modelfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Torsdag morgen omkring kl. 8 fik politiet en henvendelse fra et af medlemmerne af vinterbadeklubben i Kalundborg, idet noget tøj inden for det seneste døgn var blevet efterladt på en bænk på Radiovej i Kalundborg, men der var tilsyneladende ingen ejer i nærheden.

En patrulje kørte til stedet og fandt en termoheldragt, underbukser og strømper. Der var intet i lommerne på termoheldragten, og der var heller ikke efterladt hverken sko eller f.eks. håndklæde ved bænken, der står ca. 10 meter fra vandkanten og et stykke fra starten på en badebro.

Politiet fandt heller ikke nogen personer i nød i området, og da politiet heller ikke havde nogen anmeldelser om savnede personer, foretog politiet sig ikke yderligere. Ejeren af tøjet må dog gerne give sig til kende over for politiet, idet efterladt tøj i nærheden af vand ofte giver anledning til bekymring for, hvorvidt nogen kan være i nød i eller ved vandet. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi fredag morgen i deres døgnrapport.

Del