Gitte har sat sig i chefstolen

Gitte har sat sig i chefstolen Jeanette Sørensen (tv) er tiltrådt som souschef og byggecenterleder pr. 3. januar. Gitte Kærgaard Petersen er udnævnt som afdelingsansvarlig for XL.BYG G&S Gørlev. Privatfoto

Gitte Kærgaard Petersen er pr. 3.januar udnævnt som afdelingschef for XL-BYG G&S Gørlev.

Efter 15 år, først som handelselev, siden som sælger og senest som souschef hos XL-BYG G&S Gørlev, er

34-årige Gitte Kærgaard Petersen udnævnt som afdelingschef hos XL-BYG på Østerled i Gørlev, og skal fremover tegne profilen for afdelingen og de 25 medarbejdere, oplyses der i en pressemeddelelse.

Gitte overtager chefstolen fra Jesper Sørensen, som har været afdelingsdirektør i XL-BYG Gørlev siden 2018, og som har taget imod nye udfordringer som afdelingsdirektør i XL-BYG G&S Hørve.

XL-BYG i Gørlev er kendt for at yde en god og solid service. Kvaliteter, som Gitte Kærgaard Petersen har været med til at udbygge gennem en årrække:  

”Jeg glæder mig til at overtage ansvaret for forretningen og sammen med medarbejderne fortsætte den gode udvikling, som XL-BYG G&S Gørlev er inde i,” fortæller Gitte Kærgaard Petersen, som privat er bosat i Høng med sin mand Søren og deres 3 børn. 

Gitte Kærgaard Petersen og resten af teamet i XL-BYG G&S Gørlev kan med glæde byde velkommen til en ny medarbejder pr. 3. januar. Det er Jeanette Sørensen, der er ansat som souschef og byggecenterleder i forretningen og som således bliver Gitte Kærgaard Petersens højrehånd. Jeanette Sørensen kommer fra en stilling som byggecenterleder i XL-BYG G&S Hørve, hvor hun gennem mere end tre årtier har stået i spidsen for udviklingen af Hørves byggecenter, der blev en del af XL-BYG kæden i 2018.    

I XL-BYG G&S er der tradition for at udnævnelser markeres med reception. Men grundet Coronasituationen afholdes der i januar beklageligvis ikke reception i forbindelse med Gitte Kærgaard Petersen udnævnelse som afdelingschef og Jeanette Sørensens tiltrædelse som souschef og byggecenterleder.

Del