Girls Night Out i Kino Den Blå Engel

Kino Den Blå Engel afholder ’House of Gucci’ galla.

Girls Night Out i Kino Den Blå Engel Tirsdag den 30. november er der Girls Night Out i Kino Den Blå Engel i Kalundborg

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Tirsdag den 30. november er der Girls Night Out i forbindelse med filmen ’House of Gucci’ i Kino Den Blå Engel i Kalundborg. Her kan man både se på skønhedsprodukter og modetøj inden filmen, ligesom der serveres bobler i foyeren.

Kino Den Blå Engel afholder ’House of Gucci’ galla den 30. november kl. 19, hvor man kan få mere af vide om lækre produkter fra Beauty Sense, der har forretning i Kalundborg. Ligeledes kommer Butik A forbi med et udvalg af tøj, som man også har mulighed for at se på inden filmstart kl. 19.30.

Inden filmstart kl. 19.30 vil der blive trukket en vinder blandt de købte billetter, og vinderen kan gå hjem med en gavekurv.

’House of Gucce’ har egentlig først premiere den 2. december, men man har altså mulighed for at se filmen allerede den 30. november i forbindelse med Girls Night Out i Kino Den Blå Engel. ”House of Gucci” er inspireret af den chokerende sande historie om familieimperiet bag det italienske modehus Gucci. Med tre årtiers kærlighed, forræderi, dekadence, hævn og i sidste ende mord ser man, hvad et navn betyder, hvad det er værd og hvor langt en familie vil gå for kontrol.

Billetter bestilles nu på biografens hjemmeside, eller kan købes i biografen Kino Den Blå Engel i Kalundborg.

Del