Gevinst på 10.000 kr. omsat til gaver

Søndag formiddag skulle præmien så omsættes til gaver i mindst fire forskellige forretninger som er medlem af Vores Kalundborg.

Gevinst på 10.000 kr. omsat til gaver
Dorthe Andersens børn, svigerbørn og børnebørn fik en snak med de flotte heste som trak hestevognen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Dorthe Andersen fra Kalundborg blev den heldige vinder af 10.000 kr. i årets julekonkurrence, arrangeret af Vores Kalundborg. Søndag blev de mange penge så omsat til gaver.

Repræsentanter fra handelsstandsforeningen Vores Kalundborg, tog søndag formiddag imod Dorthe Andersen i Kordilgade. Hun var den heldige vinder af hele 10.000 kr. i den konkurrence som Vores Kalundborg har arrangeret i samarbejde med byens pengeinstitutter, hvor kunderne i december måned har kunne udfylde en kupon i byens butikker, og på den måde måske være heldig at vinde de rare kontanter.

Søndag formiddag skulle præmien så omsættes til gaver i mindst fire forskellige forretninger som er medlem af Vores Kalundborg.

Dorthe Andersen blev afhentet midt i Kordilgade med hestevogn, og sammen med et par af børnene kørte den flotte gamle hestevogn til første stod som var hos Thranes Legetøj. Her blev der bl.a. købt en monstertruck.

Turen fortsatte derefter til Matas, Bahne og til sidst Imerco.

-Det er så fedt, der bliver lige nogle ekstra julegaver og det har ikke været svært at finde ud af hvor der skal handles, siger den glade vinder, og familien som også var mødt op, stemmer i, -Det glæder vi os til.

Det er pengeinstitutterne Nordea, Jyske Bank, Sparekasse Sjælland-Fyn, Arbejdernes Landsbank, Danske Bank og Dragsholm Sparekasse, som har sponseret præmien på de 10.000 kr. til Vores Kalundborg konkurrencen.

Del