Gevinst på 10.000 kr. omsat til gaver

Gevinst på 10.000 kr. omsat til gaver Vinder af 10.000 kr., Eva Pedersen blev kørt rundt i hestevogn søndag formiddag for at shoppe julegaver, her er hun sammen med sin mand Benny Pedersen. Foto: Jens Nielsen

Tekst og foto af Jens Nielsen

Eva Pedersen Kalundborg blev den heldige vinder af 10.000 kr. i årets julekonkurrence, arrangeret af Vores Kalundborg. Søndag blev de mange penge så omsat til gaver.

Repræsentanter fra handelsstandsforeningen Vores Kalundborg, tog søndag formiddag imod Eva Pedersen i Kordilgade. Hun var den heldige vinder af hele 10.000 kr. i den konkurrence som Vores Kalundborg har arrangeret, hvor kunderne i december måned har kunne udfylde en kupon i byens butikker, og på den måde måske være heldig at vinde de rare kontanter.

Søndag formiddag skulle præmien så omsættes til gaver i mindst tre forskellige forretninger som er medlem af Vores Kalundborg.

Eva Pedersen blev derfor afhentet midt i Kordilgade med hestevogn, men inden foretog den glade vinder sit første indkøb hos Skoringen, hvor Michael Jørgensen bød på portvin til vinderen og hendes mand Benny.

Herefter blev der serveret champagne inden hestevognen kørte mod Bahne, Imerco og Sportsmaster, hvor der også skulle handles gaver.

”Egentligt var vi næsten færdig med at købe julegaver, men nu bliver der lidt ekstra gaver til familien og måske også lidt selvforkælelse,” sagde den glade vinder inden turen med hestevognen startede.

Det er pengeinstitutterne Nordea, Jyske Bank, Sparekasse Sjælland-Fyn, Arbejdernes Landsbank, Danske Bank og Dragsholm Sparekasse, som har sponseret præmien på de 10.000 kr. til Vores Kalundborg konkurrencen.

Gammel lokal hestevogn

Hestevognen som Eva Pedersen blev kørt rundt i, har i øvrigt en sjov historie. Den blev tilbage i omkring 1870 brugt til at køre børn fra Kalundborg Station og til Kysthospitalet.

I dag tilhører den flotte gamle hestevogn, Jeanette Heller i Bastrup.

Del