Gerningsmand til knivstikkeri stadig på fri fod

Gerningsmand til knivstikkeri stadig på fri fod Politiet var efterfølgende massivt til stede med flere patruljer og hundepatruljer. Foto: Rene Lind - Lind Foto

Af Jens Nielsen

Gerningsmanden, som torsdag aften i sidste uge stak en 19-årig ung mand i halsen med en kniv, er stadig på fri fod. Politiet håber at vidneudsagn fra den 19-årige og flere andre vidner kan lede til en anholdelse.

En 19-årig ung mand fra Kalundborg blev sent torsdag aften fløjet til Rigshospitalet i en lægehelikopter efter at han var blevet stukket i halsen med en kniv. Den unge mand er efterfølgende blevet udskrevet fra hospitalet.

Knivstikkeriet fandt sted ved Gørlev Skole i Gørlev, hvor politiet efterfølgende var massivt til stede med flere patruljer og hundepatruljer.

Den unge mand som stak den 19-årige i halsen, stak af og ham leder politiet stadigvæk efter.

”Efter omstændighederne er den 19-årige ikke kommet så slemt til skade som først frygtet og han er nu blevet afhørt i sagen, vi har været ude og snakke med andre som kan bidrage med oplysninger i den her sag, og vi har fået en række tip. Så summen er, at vi har noget materiale at arbejde videre med som vi lige skal have kigget nærmere på for at underbygge en mistanke mod en eller flere personer som kan have noget med sagen at gøre,” fortæller kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi Martin Bjerregaard.

Midt- og Vestsjællands Politi modtager fortsat gerne oplysninger i sagen fra personer, som har informationer om knivstikkeriet.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Del