Garant – et univers af boligidéer

Flytningen af Garant-butikken fra Rendsborgparken til Nørre Allé for et års tid siden viste sig at være en rigtig god idé! Den nuværende centrale beliggenhed gør, at flere kunder end før kigger forbi for at søge inspiration eller vejledning i en vaskeægte fagbutik.

Garant – et univers af boligidéer
Hos Garant på Nørre Allé er der masser af inspiration til hjemmet, uanset om man søger væg-til-væg tæpper, gardiner, fliser, gulve eller kridhvide vamsede lammeskind. Foto: Merete Jensen

Af Merete Jensen, merete@tv-kalundborg.dk

Duften af kaffe har bredt sig i Garant-butikken denne formiddag. En sælger har netop været forbi for at tjekke op på lagerbeholdningen og tilbyde spændende nyheder til butikken på Nørre Allé. Humøret er højt og hjerteligt, og det er tydeligt, at mange af de foregående møder har været lige så muntre.

Når man går rundt i den inspirerende butik, er der masser af muligheder for at finde inspiration til hjemmet. Rundt om hvert et hjørne, hver en krog er der nye ting at gå på opdagelse i – uanset om man er på jagt efter et eksklusivt massivt sildebensgulv, lette gardiner, fliser, markiser eller ægte tæpper. Den godt 800 kvadratmeter store butik rummer noget for enhver smag – det er let at lade sig friste.

God beslutning at flytte

Nikolaj Schädler har efterhånden været i branchen i 8 år, og det har for ham været nogle spændende år i en fagbutik, der hele tiden har udviklet sig i takt med de trends og tendenser, som især modebladene dikterer.

- Garant-butikken åbnede i Rendsborgparken i januar 2015, men som årene gik, begyndte vi at mangle plads i udstillingen. For et års tid siden fik vi mulighed for at flytte butikken til den nuværende placering på Nørre Allé, hvor der tidligere var fitnesscenter. Her ligger vi centralt placeret, og de store vinduespartier giver masser af lys. Det var en god beslutning, forklarer han, inden han fortsætter:

- Man kan groft sagt sige, at butikken er delt op i tre afdelinger – gardiner og solafskærmning, tæpper og forskellige typer af gulve. Denne fordeling har faktisk været rimelig konstant, siden butikken åbnede. Det gør også, at vi favner mange typer af kunder, og at vi kan lave totalløsninger, hvis man ønsker den helt store boligmakeover. Af samme årsag klarer vi også både opmåling og montering, ligesom vi altid er klar på at give et prisoverslag på en given opgave, siger Nikolaj Schädler.

Et stort udvalg

Henne i det ene hjørne hænger smukke farvestrålende håndlavede afghanske tæpper. De står i stærk kontrast til nogle nærmest neutrale rektangulære maskinvævede tæpper, der i en bolig vil tjene et helt andet formål end som dekoration.

- Vi har et stort udvalg af både tæpper, gardiner og gulve, og vi oplever faktisk, at flere søger råd og vejledning med hensyn til, hvad der kan være mest optimalt i forhold til det behov, man måtte have. Det ser vi som en meget stor tillidserklæring, siger han med et smil.

Hvis man ønsker at vide mere om Garant, så kan man gå på hjemmesiden www.garant.nu/find-butik/kalundborg

Del