Gammel tradition genoplivet

Som så meget andet, så satte corona en stopper for aktiviteterne og i tre år har der ikke været skolefodbold, men det er der nu lavet om på.

 

Gammel tradition genoplivet
Både store og små gik til den i sportshallen på Vinde Helsinge Friskole da KHI lørdag inviterede til skolefodbold. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

35 hold stillede op lørdag, da KHI igen inviterede til skolefodbold. En gammel tradition er genoplivet.

Siden 2020 har Kirke Helsinge Idrætsforening hvert år inviteret til en skolefodboldturnering, hvor skoler fra lokalområdet har deltaget.

Men som så meget andet, så satte corona en stopper for aktiviteterne og i tre år har der ikke været skolefodbold, men det er der nu lavet om på.

KHI har genoplivet den gode gamle tradition og lørdag stillede 35 hold, elever fra 0. til 9. klasse, så op i den store sportshal på Vinde Helsinge Friskole og hele dagen var der masser af fodbold som forældrene bakkede flot op om.

”Vi har inviteret alle skolerne i lokalområdet sammen, det er ikke alle som er tilmeldt så der er lige et arbejde med at fortælle, at nu er vi i gang igen," fortæller Dorthe Frandsen, stævneansvarlig fra KHI, og fortsætter,

”Der har været stor opbakning for at få afviklet arrangementet, det er hovedsageligt U16 pigerne og deres forældre fra KHI som hjælper til og KHI’s Venner har givet et flot tilskud til præmierne.”

Overskuddet fra salg i kiosken går til U16 pigernes tur til Holland i påsken.

Del