Gallafest på Allikelund Gymnasium

Som en vigtig del af aftenens program var der også amerikansk lotteri. Festudvalget havde været rundt i Kalundborg for at skaffe sponsorgaver til den store aften.

Gallafest på Allikelund Gymnasium
I fredags var der gallafest for alle elever på Allikelund Gymnasium i Kalundborg.

kontakt@tv-kalundborg.dk

I fredags blev der afholdt gallafest for alle elever på Allikelund Gymnasium, og traditionen tro var aftenen spækket med gallakjoler, jakkesæt og festlig stemning i lange baner.

Festen begyndte kl. 17 og nuværende og tidligere elever fra Allikelunds gymnasieafdeling samt K10 og personale ankom i festskruddet – klar til at få taget billeder, som minde om en dejlig aften. Derefter bød aftenens konferencier Bjarne Ove Hansen, lektor på Allikelund Gymnasium, velkommen til alle gæster. Gallamiddagen bestod af en treretters menu, og der blev spist og hygget i gymnasiets kantine, hvor der til lejligheden var pyntet flot op med forårsblomster og diskokugle. Under middagen blev der underholdt med forskellige tiltag – blandt andet amerikansk lotteri samt prisuddelinger til eleverne.  Amerikansk lotteri og uddeling af priser

Som en vigtig del af aftenens program var der også amerikansk lotteri. Festudvalget havde været rundt i Kalundborg for at skaffe sponsorgaver til den store aften, hvor alle gallagæster kunne købe lodder og vinde præmier. Udover lotteriet havde festudvalget også taget initiativ til en uddeling af priser for Allikelunds elever. Nomineringer bød blandt andet på årets humørbombe, årets smil og årets Allikelund’er. Skolens lærere stod for at nominere eleverne.

Et stærkt fællesskab

HHX-klassen 2A vandt prisen ”Årets Allikelund’er” og fik derfor tildelt en lille guldallike af skolens lærere. En pris, som de vandt på baggrund af deres store engagement på skolen i forskellige foreninger samt for deres gode klassefælleskab. Alma Josephine Kirkemann, Caroline Meyer Jensen og Emma Wormald Lliasoff er alle tre elever i 2A.

Det gode ved 2A er, at der er plads til os alle i klassen. Vi er meget forskellige, men vores klasse fungerer virkelig godt sammen, fordi vi giver plads til hinandens forskelligheder. Og så har vi det virkelig sjovt sammen,” fortæller Alma Josephine Kirkemann, og bliver suppleret af Caroline Meyer Jensen: ”Allikelund har været med til at give os muligheden for at have det stærke sammenhold.”

Alma, Caroline og Emma er også alle tre med i festudvalget, og de har været med til at stable aftenens gallafest på benene: ”Det har været virkelig sjovt at være med til at arrangere gallafesten. Vi, som elever, har meget kreativ frihed til at planlægge, hvad vi vil,” fortæller Emma Wormald Lliasoff.

Del