Gå en tur sammen med ministeren på Lerchenborg

Turen går rundt på godsets smukke område, og der vil blive rig lejlighed til en uformel snak med ministeren, at stille spørgsmål, komme med inputs, synspunkter og idéer til det politiske arbejde og få en snak om hans visioner og planer for fremtiden.

Gå en tur sammen med ministeren på Lerchenborg
Mød Jacob Jensen, minister for fødevarer, landbrug og fiskeri, på Lerchenborg Gods til uformel snak. Arkivfoto: Jens Nielsen

 

Walk & Talk med Jacob Jensen, minister for fødevarer, landbrug og fiskeri, på Lerchenborg Gods.

Venstres Kreds Kalundborg/Odsherred inviterer alle interesserede til en spændende Walk & Talk med Jacob Jensen, minister for fødevarer, landbrug og fiskeri. Arrangementet finder sted den 6. maj. 2023 på Lerchenborg Gods.

Med godt fem måneder på posten som minister for fødevarer, landbrug og fiskeri har Jacob Jensen allerede gjort sig positivt bemærket for sit arbejde med at tackle de udfordringer, der præger hans ministerium. Selvom Jacob Jensen har travlt både i ind- og udland, glemmer han bestemt ikke sit bagland.

”Selvom jeg er blevet minister, er det vigtigt for mig fortsat at have kontakt til mit bagland. På en Walk & Talk kan man drøfte løst og fast, og dermed give mig gode inputs til mit politiske arbejde," siger Jacob Jensen

Fra kl. 9.30 vil der være mulighed for at nyde frisk smurte rundstykker fra Meny og friskbrygget kaffe.

kl. 10.00 ankommer ministeren. Turen går rundt på godsets smukke område, og der vil blive rig lejlighed til en uformel snak med ministeren, at stille spørgsmål, komme med inputs, synspunkter og idéer til det politiske arbejde og få en snak om hans visioner og planer for fremtiden.

Det er gratis at deltage i Walk & Talk´en og der er ingen tilmelding til arrangementet. Alle er velkomne, oplyser Venstres Kreds Kalundborg/Odsherred.

Del