Fuldt hus til sæsonens sidste koncert

De tre herrer væltede nærmest JUVI klubben onsdag aften til en forrygende koncert der sagtens tåler en gentagelse til næste sæson.

Fuldt hus til sæsonens sidste koncert
Onsdag aften stod SP-Just-Frost på scenen i JUVI klubben i Kalundborg til spillestedets sidste koncert i vinteren /foråret 2022 og med alt udsolgt. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

JUVI Klubben i Kalundborg sluttede sæsonen af med en forrygende koncert med tre af Danmarks bedste musikere i trioen SP-Just-Frost på scenen. TV2 Nyhederne fulgte den sidste koncert og sender et nyhedsindslag i løbet af weekenden.

Tre af Danmarks bedste musikere i trioen SP-Just-Frost er igen at finde på en lang række af Danmarks bedste spillesteder, når turbussen i foråret 2022, kører ud i landet, ladet med spilleglæde, højt humør og med masser af kærlighed til det publikum, der i mere end 20 år har fulgt drengene og været med til den fest, som SP-Just-Frost altid har været eksponenter for.

Onsdag aften stod de så på scenen i JUVI klubben i Kalundborg til spillestedets sidste koncert i vinteren /foråret 2022 og med alt udsolgt.

”Alt er udsolgt og det har det været de sidste 14 dage, her er publikum fra både København, Bornholm, Næstved, Ringsted, Slagelse, Holbæk og selvfølgelig vores trofaste gæster fra Kalundborg,” fortæller Richard Poulsen.

Trioen, med Henrik ’SP’ Schou Poulsen på bassen, Esben Just på vokal og piano og Søren Frost på trommerne, har i mere end 20 år væltet klubberne, festivalerne og publikum over hele landet med deres voldsomt swingende og dybt charmerende New Orleans mix af funk, rhythm & blues, jazz og rock’n’roll – en genre som de tre herrer mestrer til perfektion og med et overskud som er sjældent set på vore breddegrader.

Og de tre herrer væltede da også nærmest JUVI klubben onsdag aften til en forrygende koncert der sagtens tåler en gentagelse til næste sæson.

JUVI klubben i TV2 Nyhederne

Et kamerahold fra TV2 Nyhederne var onsdag i Kalundborg for dels at lave optagelser med bandet og dels for at fortælle om JUVI klubben. Optagelserne sendes som et nyhedsindslag i nyhederne i løbet af weekenden.

”Bandets promotor havde fået kontakt til TV2 om, at de ville lave optagelser fra deres turne, og så var Esben Just ikke i tvivl om, at optagelserne skulle foregå i JUVI klubben, det skal han have tak for, og så udviklede det sig til dels bandet, men de var også interesseret i en gammel kustode der har rendt her i 60 år, ja det er så mig,” sagde JUVI klubbens mangeårige leder Richard Poulsen til store klapsalver fra publikum.

Efterår og vinter program er klar

Hele programmet for efteråret 2022 og vinteren 2023 er allerede på plads. Seks koncerter med start d. 5. oktober og den sidste i marts 2023.

Det er navne som Fætters, Greedence Tribute, Jane og Shane, Mojo Hands, Esben Just og Gasoline, som er på plakaten.

Del