Fuldt hus til restaurant åbning

Gæsterne i restauranten havde masser af positive tilkendegivelser om den nye restaurant.

Fuldt hus til restaurant åbning
De to barndomsvenner Asger Øgelund og Mads Bang åbnede fredag aften Restaurant Jefe på Kalundborg Vesthavn. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Fredag aften åbnede den mexicanske Restaurant Jefe på Kalundborg Vesthavn. Makkerparret Asger Øgelund og Mads Bang kan melde alle borde booket både fredag og lørdag.

Det gamle fiskepakhus på Kalundborg Vesthavn er nu blevet til den mexicanske Restaurant Jefe. Fredag aften blev dørene åbnet for første gang, og interessen har været stor, faktisk var alt udsolgt fredag, og alle borde er også booket lørdag.

Det er Asger Øgelund fra Asgers Fisk og barndomsvennen Mads Bang, der i fællesskab har åbnet den nye restaurant, som har et spændende menukort med ægte mexicansk mad.

Mads Bang har i flere år arbejdet i restaurationsbranchen i Australien, og han har været køkkenchef på en mexicansk restaurant,. Nu er han imidlertid flyttet til Kalundborg sammen med sin australske kæreste Mikayla Shipley, der har en fortid som barmanager, og tryller med spændende cocktails i den nye Restaurant Jefe.

Fredag aften var der masser af liv, både i restauranten og i køkkenet. Asger og Mads har tidligere arbejdet sammen, og selv om det var den første aften i den nye restaurant, så virkede det som om, at de havde været i gang længe.

”Der er helt styr på køkkenet, vi er helt med, det er mere serveringen, der lige skal finde deres plads,” fortæller Asger Øgelund, mens der bliver tryllet med madvarerne.

”Det er megafedt at komme i gang, og for mig er det jo første gang, at jeg prøver at åbne et sted, så det er spændende, og så er det hyggeligt at stå i køkkenet sammen,” supplerer Mads Bang.

Gæsterne i restauranten har også kun positive tilkendegivelser for den nye restaurant: ”Jeg havde forventet et højt niveau, men ikke at det var så højt, det er rigtigt godt.” ”Dejligt, at der åbner et nyt sted,” ”Det smager rigtigt godt.”

Nu håber det nye makkerpar, at gæsterne kommer igen, og bakker op om det nye tiltag på havnen i Kalundborg.

Del