Fulde mænd overfaldt passagerer i bus

Den ene mand slog sparkede og spyttede på en betjent, og han blev sigtet for vold mod tjenestemand samt fornærmelig tiltale mod politiet.

Fulde mænd overfaldt passagerer i bus

Af Jens Nielsen

To fulde irske mænd blev lørdag anholdt efter at de havde overfaldet en medpassager i en bus. De blev samtidig sigtet for vold mod tjenestemand,

Lørdag sidst på eftermiddagen modtog politiet en anmeldelse om, at to passagerer i en bus, kørende på Amtsvejen ved Snertinge, havde udøvet vold mod en medpassager i bussen. De to voldsmænd havde drukket alkohol i bussen, hvilket ikke er tilladt, og dette blev påtalt af chaufføren, som de to mænd derfor overfusede.

Dette fik en medpassager til at påtalte dette over for de to mænd med den konsekvens, at de to mænd overfaldt medpassageren – en 29-årig mand fra Jyderup og udsatte ham for vold først inde i bussen og derefter ude på gaden, da de tre mænd havde forladt bussen.

Den ene voldsmand – en 24-årig irsk mand med adresse i Kalundborg Kommune, blev kort tid efter anholdt af en patrulje, mens den anden mand undløb fra stedet. Den anholdte han blev taget med på politistationen, hvor han blev afhørt og registreret.

Manden slog sparkede og spyttede på en betjent i den forbindelse, og han blev sigtet for vold mod tjenestemand samt fornærmelig tiltale mod politiet.

Den forurettede mand blev kørt til sygehuset i en ambulance for at få behandling. Han var lettere tilskadekommen efter overfaldet.

Ved hjælp af videoovervågning fra bussen fik politiet identificeret identiteten på medgerningsmanden, en 29-årig irsk mand med adresse i Kalundborg Kommune, som blev anholdt og taget med på politistationen, hvor han blev registreret og afhørt til sagen.

Da der ikke var grundlag for at fremstille de to mænd for en dommer, blev de løsladt efter endt afhøring. Sagen afgøres på et senere tidspunkt.

Del