Fuld bilist påkørte parkeret bil

Fredag aften kørte en spirituspåvirket bilist ind i en bil, der holdt parkeret.

Fuld bilist påkørte parkeret bil Fredag aften kørte en spirituspåvirket bilist ind i en bil, der holdt parkeret.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Fredag aften kort før kl. 22 kørte en spirituspåvirket bilist ind i en bil, der holdt parkeret langs Odinsvej i Høng. Der var ingen personer i bilen, men den parkerede bil blev skubbet ind i hækken ved et hus.

Politiet kørte til stedet, hvor de traf den påvirkede bilist, en 21-årig mand fra Holbæk, der blev testet med alkometeret, som viste en promille væsentligt over det tilladte. Han blev derfor anholdt, sigtet og taget med til en blodprøveudtagelse. Den 21-årige kørte ad Odinsvej mod nordvest, da han skulle undvige en modkørende bil. I den forbindelse mistede han herredømmet over køretøjet, som ramte den parkerede bil. Den 21-årige slap uskadt fra uheldet, men hans alkoholtest viste så høj en promille, at politiet tog kørekortet fra ham på stedet, da sagen forventes at medføre en ubetinget frakendelse af førerretten. Han må derfor ikke køre bil, mens sagen behandles.

Nu afventer politiet resultatet af blodprøven, hvorefter han vil få besked om sagens videre gang. Ejeren af den påkørte bil blev orienteret om uheldet af patruljen. 

Del