Frivilligfest i Kalundborghallen

Frivilligfest i Kalundborghallen

Læserbrev: Frivilligfest i Kalundborghallen

Så blev der ringet ind til frivilligfest fredag d. 29/9 kl. 16.00 i Kalundborg hallen.

Min mand og jeg troppede glade og forventningsfulde op. Nu skulle vi forkæles af Klb. Kommune….Jow jow. Vi ankom præcis kl. 16.00, da var der bare ikke flere stole – på trods af tilmeldingspligt, så arrangørerne jo kendte det nøjagtige antal gæster i forvejen.

Det blev annonceret at Thomas Mygind skulle optræde  ca. halvanden time, så vi måtte selv ”grave” sidde muligheder op, hvis vi ønskede at sidde.

Der sad vi så og var (tvangs)indlagt til et alt for langt foredrag om selvudvikling. Jeg kunne have ønsket noget mere muntert måske med noget godt musik sådan en fredag aften. Intet dårligt sagt om Thomas Mygind, men i denne sammenhæng synes jeg ærlig talt han var 100% fejlcastet.

Så var der mad !!!! Nej, det var der ikke – efter ca. 20 min i kø var der ikke mere mad, men der var mere på vej, blev der lovet. Næste ”servering” bar i den grad præg af panik. Slappe frikadeller og pølsehorn med frosne pølser. Dette slap også hurtigt op. Så kom tredje ”ret” kyllinge hot-vings med mere panering end kød. Endelig kaffe og lagkage. Lagkagen forsvandt også med lynets hast – folk var jo sultne, så mange gik igen forgæves.

Det var simpelthen det værste mad og mest ynkelige servering jeg i mit lange liv har været udsat for.
Synd for de myreflittige frivillige, at man ikke under dem bedre end sådan en dårlig omgang frivillighedspleje. Jeg tager gerne et nap med fremover, men frivilligfesten kommer jeg ikke til. Hvem der bærer ansvaret for dette kæmpeflop ved jeg ikke, men nogen burde have meget røde ører efter sådan en aften.
Så har jeg i øvrigt undladt at nævne, at der manglede toiletpapir på toiletterne.

Med venlig hilsen

Elsebeth Berthelsen

Del