Frivillige sørger for musik og gaver til frokosten på plejecentret

”Jeg har oplevet en stor velvillighed fra byens forretninger, faktisk er der sponseret hele 90 gaver til vores lotteri."

Frivillige sørger for musik og gaver til frokosten på plejecentret

Af Jens Nielsen

Ægteparret Kaja og Kim Tackmann, der som frivillige, spreder sang og glæde på flere plejecentre, har opdraget datteren godt, hun havde nemlig sørget for 90 gaver til et lotteri, da der onsdag blev afholdt en forsinket påskefrokost på Raklev Plejecenter.

Der var både snaps i de små glas og påskebryg på bordet da Raklev Plejecenter onsdag inviterede beboerne på en forsinket påskefrokost med alt hvad dertil hører.

For at sætte stemningen lidt i vejret, sørgede ægteparret Kaja og Kim Tackmann for sang og musik under frokosten, lige som de har gjort så mange gange før på flere af kommunens plejecentre, helt frivilligt.

Og det med det frivillige arbejde er gået i arv til datteren Maria Tackmann Moris, som havde været rundt i rigtigt mange af byens forretninger for at få dem til at sponsere gaver til et lotteri efter frokosten.

”Jeg har oplevet en stor velvillighed fra byens forretninger, faktisk er der sponseret hele 90 gaver til vores lotteri. Lodderne sælger vi så til beboerne og hele beløbet går til nye aktiviteter for beboerne,” fortæller Maria Tackmann Moris.

Kaja Tackmann oplyser, at de gerne kommer rundt til andre plejecentre i kommunen og underholder med sang og musik, helt frivilligt.

Del