Fridag blev brugt til test af helt nye bæredygtige hårfarver

Fridag blev brugt til test af helt nye bæredygtige hårfarver Ugens fridag hos M og K Frisøren blev brugt til test af en helt ny hårfarve serie. Forrest salonens nye elev Julia Krell. Foto: Jens Nielsen

M og K Frisøren i Kordilgade brugte tirsdagen til test og demonstration af Hueverse farver, som er bæredygtige farver uden ammoniak. En række af salonens kunder var modeller for en dag.

Normalt har M og K Frisøren i Kordilgade lukket hver tirsdag, men tirsdag i denne uge var der masser af liv. Den ugentlige fridag var afsat til test og demonstration af Hueverse farver, som er bæredygtige farver uden ammoniak.

Til at fortælle om og demonstrere de nye farver for indehaver af M og K Frisøren, Lonny Frederiksen og hendes nye elev Julia Krell, var Nina Dam Sørensen fra Frisørland i Viborg inviteret til Kalundborg og flere af salonens kunder var inviteret som modeller.

”Den nye farveserie som fremover vil blive brugt her hos M og K Frisøren er bedre for både frisøren og for kunden, for de er helt uden ammoniak, mere bæredygtigt og miljøvenligt og så er der en rigtig god holdbarhed og en masse glans,” fortæller Nina Dam Sørensen fra Frisørland.

”Det er en god måde at bruge en fridag på, især for vores nye elev, hvor der bliver tid til at forklare og prøve tingene af under andre forhold end når det er en normal hverdag,” siger Lonny Frederiksen, mens der smøres tre forskellige farver i håret på en af salonens modeller.

”Tidligere skulle en hårfarve gro ud, men med det nye farvesystem behøver kunden ikke komme hver fjerde uge. Her bliver farven vasket ud lige så stille, samtidig med at det holder glansen og kunden undgår de her store udkroninger,” fortæller Nina Dam Sørensen

Del