Forsvindingsnumre i Kino Den Blå Engel

Kino Den Blå Engel byder på en aften med magi, spænding og illusioner.

Forsvindingsnumre i Kino Den Blå Engel Den 26. marts 2022 byder Kino Den Blå Engel på en aften med magi, spænding og illusioner.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv.kalundborg.dk

Kino Den Blå Engel byder på en aften med magi, spænding og illusioner. Kim Kenneth er international anerkendt som illusionist og tryllekunstner. Han har optrådt for bl.a. den franske og italienske præsident samt for Emiren af Abu Dhabi, og nu er han vendt tilbage til Danmark – helt præcis Kino Den Blå Engel i Kalundborg lørdag den 26. marts 2022.

Illusionisten og tryllekunstneren har snydt flere end 6.800.000 mennesker – live. Han underholder både med close up magi og de store illusioner. Han har ydermere 30 års erfaring fra internationale scener.

Han stod første gang på scenen, da han var 6 år. Han var til optagelsesprøve i trylleklubben "Magisk Cirkel Danmark" - og bestod. Siden da tryllede han sig frem på større og større scener, og har gennem mange år primært optrådt i udlandet . Men nu er han tilbage på scenerne i Danmark.

”Det bliver en aften med magi, spænding og illusioner. Hemmeligheder afsløres måske også,” fortæller Brian Sønder Andersen, der ejer Kino Den Blå Engel, og fortsætter: ”Det er et helt nyt samarbejde, og jeg tror, at det kan blive rigtig spændende at have Kim Kenneth på besøg. Han er jo altså ikke bare en almindelig tryllekunstner med ting ud af ærmet og ballondyr. Han laver forsvindingsnumre og ”skære folk over”.”

Det er muligt at købe billetter til showet nu – på biografens hjemmeside eller i biografen i Vænget i Kalundborg.

Del