Første stævne på hjemmebane efter COVID-19

Stævnet var et mindre stævne, men havde fået god opbakning af de omkringliggende svømmeklubber i andre sjællandske kommuner. Nu ser Kalundborg Svømmeklub frem til at genoptage afholdelsen af Kalundborg Swim Cup til november.

Første stævne på hjemmebane efter COVID-19
Søndag blev der afholdt svømmestævne i Kalundborg Svømmehal. Kalundborg Svømmeklub var værter. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Søndag afholdt Kalundborg Svømmeklub deres første svømmestævne efter COVID-19 og ikke mindst renovering af svømmehallen, der stod på i mere end et halvt år. Sprintstævnet blev en stor succes. Stævnet var et mindre stævne, men havde fået god opbakning af de omkringliggende svømmeklubber i andre sjællandske kommuner.

Kalundborg Svømmehal var hele søndagen fyldt med glade børn og voksne i forbindelse med, at Kalundborg Svømmeklub afholdt deres første hjemmestævne efter COVID-19 samt renovering af svømmehallen. Flere af regionens svømmeklubber havde taget turen til Kalundborg, herunder Holbæk, Slagelse-Korsør, Odsherred og Dragsholm Svømmeklub.

Det har været en stor fornøjelse igen at afholde svømmestævne i Kalundborg, det første stævne siden COVID-19 stoppede mange aktiviteter i starten af 2020, efterfulgt af nedluk af svømmehallen i 2022, som også gav udfordringer. Vi har savnet at stå i spidsen for et stævne i egen svømmehal, og vi er stolte af, at det nu lykkedes. Vi ser frem til november, hvor vi planlægger at genstarte vores traditionsrige Kalundborg Swim Cup, der forhåbentligt bliver et endnu større stævne over to dage,” fortæller formand for Kalundborg Svømmeklub, Kim Poulin Hansen.

Kagemænd og flødeboller fra lokale supermarkeder

Der blev svømmet hele dagen og herefter delt medaljer ud. Derudover havde lokale supermarkeder sponsoreret holdpræmier, hvor Meny Kalundborg havde sponsoreret to kagemænd, som kunne vindes af en heldig klub, og efterfølgende nydes af de mange svømmere i klubben. Kalundborg løb med en hel del medaljer, ligesom de også svømmede sig til en af de flotte kagemænd. Til slut i stævnet blev der delt flødeboller ud til alle svømmerne, der havde deltaget i stævnet, hvilket Kvickly Kalundborg havde sponsoreret.

Del