Første kvindelige rektor på Kalundborg Gymnasium og HF

En helt enig bestyrelse har efter et grundigt rekrutteringsforløb med mange spændende og kvalificerede ansøgere ansat en ny rektor på Kalundborg Gymnasium og HF

Første kvindelige rektor på Kalundborg Gymnasium og HF
Trine Fogh Lauridsen er et kendt ansigt på gymnasiet, da hun har arbejdet her siden 2004 som lektor i samfundsfag og dansk. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kendt ansigt bliver ny rektor på Kalundborg Gymnasium og HF

En helt enig bestyrelse har efter et grundigt rekrutteringsforløb med mange spændende og kvalificerede ansøgere valgt at ansætte Trine Fogh Lauridsen som ny rektor på Kalundborg Gymnasium og HF.

Trine er 47 år og bor i Ulstrup på Røsnæs sammen med manden, Jesper, og deres tre børn. Hun er et kendt ansigt på gymnasiet, da hun har arbejdet her siden 2004 som lektor i samfundsfag og dansk.

Inden Trine besluttede sig for at søge stillingen som rektor, har hun endvidere været studievejleder, studieretningsleder og uddannelsesleder på gymnasiet.

Trine har et fint kendskab til lokalområdet, da hun i mange år blandt andet har været en del af Røsnæs Udvikling og Beboerforening og en del af bestyrelsen på Skolen på Herredsåsen.

Kalundborg Gymnasium og HF har siden grundlæggelsen i 1957 haft tre mandlige rektorer. Peter Abildgaard Andersen var den tredje, og efter 15 år på posten gik han på pension den 31. oktober 2021. Det er altså noget nyt, at en kvinde kommer til roret i Kalundborg.

Bestyrelsen har stor tiltro til, at Trine sammen med stedets dygtige medarbejdere og gode elever kan skabe rammerne for en særdeles fin skole med hensyn til både læring og trivsel. Bestyrelsen udtaler

Trine har et naturligt og autentisk ledertalent koblet med empati og en naturlig autoritet. Nogle læser i mange år for at blive en god leder – Trine, hun er det – og hun har potentiale til at blive endnu bedre. Bestyrelsen ser virkelig frem til samarbejdet med den nye rektor.

Trine Fogh Lauridsen tiltræder som rektor den 1. marts 2022.

Del