Første Få det fikset-projekt er overdraget

Som det første Få det fikset-projekt er ansvaret for den fremtidige drift af en ny legekonstruktion for børn i Høng Bevægelsespark nu formaliseret.

Første Få det fikset-projekt er overdraget

kontakt@tv-kalundborg.dk 

Onsdag satte Peter With Jensen fra Få det fikset-aktionsgruppen i Høng sin underskrift på en helt særlig samarbejdsaftale med Kalundborg Kommune. Som det første Få det fikset-projekt er ansvaret for den fremtidige drift af en ny legekonstruktion for børn i Høng Bevægelsespark nu formaliseret.

Det skete i forbindelse med, at en række medarbejdere og ledere, der har arbejdet med Få det fikset, besøgte en del af de projekter, som nu er gennemført.

En ny måde at arbejde sammen om vedligeholdelse

Den nye samarbejdsaftale betyder blandt andet, at lokale borgere ugentligt kigger forbi legepladsen og ser, om der er åbenlyse problemer eller farer. Det melder de tilbage til kommunen via mobilen.

Hvert kvartal gennemgår kommunens folk legepladsen grundigt. Der tjekkes fx for råd og tæring, og om noget skal efterspændes. Og hvert år sørger kommunen for, at en uvildig legepladsinspektør gennemgår legepladsen rent sikkerhedsmæssigt.

En populær nyhed med plads til alle

Den nye legekonstruktion i Høng Bevægelsespark er særligt velegnet til helt små børn og har adgang for gangbesværede med en bred rampe til fx kørestol og rollator – så nu kan endnu flere være med til leg og hygge i det dejlige område.

”Legepladsen bliver allerede brugt rigtig meget, også af familier, som kommer lidt længere fra. Fx mødte jeg nogen, der var kørt hertil fra Slagelse i går,” fortæller Peter With Jensen.

Udover legepladsen i Høng besøgte kommunens medarbejdere blandt andet Gørlev Sø, shelteret i Jorløse, den nye pizzaovn i Bjergsted og den nye småbørnslegeplads i Munkesøen.

Del