Først den ene vej og så den anden vej

Hastigheden blev målt til 96 km/t på en strækning, hvor hastigheden ikke må overstige 50 km/t.

Først den ene vej og så den anden vej
Modelfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Tirsdag sidst på eftermiddagen kom en 27-årig mand fra Jyderup kørende ad Østre Havnevej i Kalundborg i østlig retning, da hans køretøj blev målt med politiets lasermåler. Hastigheden blev målt til 96 km/t på en strækning, hvor hastigheden ikke må overstige 50 km/t.

Manden kan se frem til at få en bøde for hastighedsovertrædelsen på 5.400 kr. samt 500 kr. i bidrag til offerfond. Sagen lægges op til en frakendelse af førerretten

 

Kort før kl. 19 målte patruljen i vestlig retning på Østre Havnevej, hvor en 31-årig mand fra Kalundborg kom kørende mod vest. Lasermåleren målte hastigheden til 86 km/t på en strækning, hvor hastigheden ikke må overstige 50 km/t. Føreren af bilen var påvirket af cannabis og havde ikke generhvervet kørekortet. Manden var anholdt, mens han fik udtaget en blodprøve. Han vil få sagerne afgjort, når resultatet af blodprøven modtages af politiet. Sagen lægges op til en frakendelse af førerretten på grund af hastighedsovertrædelsen.  Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i deres døgnrapport onsdag.

Del