Forretningen er udvidet flere gange de første 10 år

På lørdag den 12. november er det 10 år siden, at Lars Larsen bød indenfor til Lip’s Autoteknik på Navervænget i Rørby.

Forretningen er udvidet flere gange de første 10 år
Det er nu 10 år siden at Lars Larsen startede Lip's Autoteknik på Navervænget i Rørby. 10 år med flere udvidelser. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Det er 10 år siden, at Lars Larsen byggede et helt nyt autoværksted på Navervænget i Rørby og startede Lip’s Autoteknik. Det har været 10 år hvor kunderne er strømmet til og hvor forretningen er blevet udvidet flere gange, senest er forhandlingen af Maxus elbiler kommet til.

Lars Larsen startede egentligt sin forretning på sin privatadresse, men pladsen blev hurtigt for trang, derfor blev byggegrunden i Rørby købt og der blev bygget værksted med tre porte og et lille kontor.

På lørdag den 12. november er det 10 år siden, at Lars Larsen bød indenfor til Lip’s Autoteknik på Navervænget i Rørby.

”Der var flere der ikke helt troede på ideen om et autoværksted i Rørby, og da vi så senere ville bygge en vaskehal, troede folk, at jeg var blevet helt sindssyg,” griner Lars Larsen.

Men Lars Larsen fik ret, både med hensyn til autoværksted og til vaskehal. Værkstedet er udvidet flere gange og i dag er der i alt otte porte, hvoraf den ene er til vaskehallen, og der er 800 kvadratmeter værksted under tag. Senest er der bygget kontor og kundemodtagelse i starten af 2021.

”Det har været 10 gode år, men også hårde år, især de seneste år har været hårde og mere stressende, vi har fået flere og flere kunder, det betyder også flere ansatte og mere at holde styr på,” fortæller Lars Larsen, og fortsætter,

”Det er også utroligt hvad der er sket på 10 år, da jeg startede, kunne man jo stort set klare sig med en almindelig værktøjskasse, til hvad det kræver af specialværktøj i dag, det koster mange penge at følge med og medarbejderne er tit på kursus for at dygtiggøre sig.”

Kundekredsen hos Lip’s Autoteknik består af både privatkunder og erhvervskunder, som får serviceret og repareret deres biler, og så er vaskehallen blevet en kæmpe succes for Lip’s Autoteknik. Lars Larsen har også en lang række af erhvervsbiler og minibusser som lejes ud i korte og længere perioder.

Autoriseret Maxus forhandler

Ud over Lip’s Autoteknik har Lars Larsen de senere år også handlet en del biler, både helt nye og brugte. Det har ført til et selvstændigt selskab, LH Biler ApS, som har fået forhandlingen af Maxus, som er 100% elektriske biler der kan leveres i forskellige modeller og størrelse til både private og erhverv. LH Biler ApS har showroom på Bastrupvej i Årby i de bygninger som tidligere husede Årby VVS & Maskinforretning.

10-års fødselsdagen bliver ikke fejret nu, det venter man med til foråret, hvor hele serien af Maxus elbiler også bliver præsenteret, men selvfølgelig skal kunderne mærke, at der er 10-års fødselsdag, derfor gives der 25% rabat ved køb af fire vinterdæk, helårsdæk eller sommerdæk.

”Vi er meget taknemmelige for støtten fra vores mange gode trofaste erhvervs- og privatkunder gennem de første 10 år,” slutter Lars Larsen.

Del