Formandspost til Henriette Ergemann

Henriette Ergemann (D), der er helt ny i kommunalbestyrelsen, får  formandsposten for et område, der har været temmelig meget i vælten gennem flere år.

Formandspost til Henriette Ergemann Henriette Ergemann (D) får formandsposten for Børn- og Familieudvalget. Foto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Formandsposterne for de forskellige udvalg er nu besat, og resten af posterne vil falde på plads primo næste uge ifølge borgmester, Martin Damm (V). Henriette Ergemann (D), der er helt ny i kommunalbestyrelsen, kommer til at sidde som formand for Børn- og Familieudvalget.

Henriette Ergemann (D) har længe ønsket at komme til at sidde som formand i netop Børn- og Familieudvalget, og det ønske er nu gået i opfyldelse. Fra januar skal hun overtage for Karl-Åge Hornshøj Poulsen (V), og hun har store forhåbninger om, at kunne gøre en forskel på et område, der trænger til hjælp.

”Jeg har jo kørt hele min valgkamp på, at vi skal forbedre vores folkeskoler i kommunen, så det forpligter selvfølgelig. Jeg håber, at jeg kan rykke noget, og at vi har en borgmester, der lytter til, at der skal ske noget på det område, for det er ikke godt nok, som det er nu. Jeg håber, at jeg kan få lov til at gøre en forskel, det bliver en kamp, men jeg er klar til  at kæmpe,” siger Henriette Ergemann, og fortsætter: ”Jeg gør det, fordi det betyder noget for mig. Jeg er gået ind i politik, fordi jeg kan se, at der er noget, der skal gøres på det område. Min forventning er da, at vi får midler til det, og her snakker jeg ikke kun penge  men også, hvordan vi bruger pengene. Jeg håber og tror, at det bliver et godt samarbejde.  Vi skal sammen arbejde for skolerne i Kalundborg, og vi vil gerne samarbejde med alle uanset partifarve, hvis bare vi kan lave gode resultater.”

Henriette Ergemann tiltræder sin formandspost, ligesom resten af den nye kommunalbestyrelse, pr. 1. januar 2022.

Del