Formand forlader partiforening

Formand forlader partiforening Maja Hansen har forladt formandsjobbet i partiforeningen Socialdemokratisk Partiforening Røsnæs, Raklev og Omegn. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Formanden og to ny- og genvalgt kommunalbestyrelsesmedlemmer forlader Socialdemokratisk Partiforening Røsnæs, Raklev og Omegn.

Den forholdsvis nystiftede forening Socialdemokratisk Partiforening Røsnæs, Raklev og Omegn må sige farvel til Gunver Jensen og Jonas Henriksen, der nu danner en ny liste, Kalundborg Listen, efter det netop overstået kommunalvalg, oplyser partiforeningen i en pressemeddelelse.

”Foreningen har altid lagt vægt på at indgå i samarbejde for at få mest mulig indflydelse, og partiets afvisning af at indgå i konstitueringen på trods af et godt tilbud, som kun blev en realitet på baggrund af tilliden til Gunver Jensen og Socialdemokratiets indsats igennem flere år, lå slet ikke i forlængelse af det ønske. Blandt andet derfor har det ført til de to politikeres udmeldelse,” skrives der i pressemeddelelsen.

Samtidig med at har Gunver Jensen og Jonas Henriksen har forladt Socialdemokratisk Partiforening Røsnæs, Raklev og Omegn, har Maja Hansen valgt at trække sig som formand for partiforeningen. Der er ingen begrundelse for hendes beslutning.

Partiforeningen har med stor tilfredshed noteret sig, at man på baggrund af en sober valgkamp fik valgt tre ud af fem opstillede kandidater, på trods af at de interne prioriteringer i partiet ikke tilgodeså partiforeningens kandidater.

 ”Vi vil naturligvis fortsætte arbejdet for at fremme de socialdemokratiske synspunkter i det kommunalpolitiske arbejde, og vi indbyder mange flere til at tage del i dette. I begyndelsen af det nye år vil det fremtidige arbejde blive sat på skinner efter en generalforsamling,” oplyser partiforeningen.

Del