Formand blev fejret på behørig vis

En gruppe af frivillige sørger for, at der er styr på sagerne for de 60 foreninger der holder til i Aktivitetscenter Munkesøen, og formand for bestyrelsen i aktivitetscentret, Poul Erik Christensen, er en af dem.

Formand blev fejret på behørig vis
Torsdag formiddag var der trængsel i Aktivitetscentret i Munkesøen, da formand for bestyrelsen, Poul Erik Christensen, fylder 75 år. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Torsdag formiddag var der trængsel i Aktivitetscentret i Munkesøen, da en af de elskede frivillige, Poul Erik Christensen, fylder 75 år – og det blev fejret med manér.

En gruppe af frivillige sørger for, at der er styr på sagerne for de 60 foreninger der holder til i Aktivitetscenter Munkesøen, og formand for bestyrelsen i aktivitetscentret, Poul Erik Christensen, er en af dem. Han fylder i dag 75 år, og det blev fejret i aktivitetscentret I Kalundborg.

”Jeg vidste slet ikke, at de havde sørget for alt det her. Jeg vidste, at de havde noget i ærmet, men ikke, at så mange mennesker ville komme for at fejre mig. Det er jeg meget glad for,” fortæller Poul Erik Christensen, der har været formand for bestyrelsen i Aktivitetscenter Munkesøen i seks år, men har været med som frivillig siden 2012.

Lysten, der driver værket

Formanden fortæller, at der er lysten og glæden ved at møde en masse spændende og søde mennesker, der driver værket, og han stopper ikke foreløbig.

”Jeg fortsætter lige så længe, at mine sko kan bære mig, og det er forhåbentlig længe endnu,” siger de glade fødselar.

60 foreninger under samme tag

Egentligt var der dagcenter for Kalundborg Kommune i den store bygning, men de sidste 12 år har der været aktiviteter for en lang række af foreninger.

”Da vi overtog dagcentret og det blev til Aktivitetscenter Munkesøen var der seks foreninger, og så har det eller udviklet sig lige siden, nu er her 60 foreninger, der holder til her,” fortæller Poul Erik Christensen, og fortsætter: ”Formålet for Aktivitetscenteret Munkesøen er, at fremme livskvaliteten gennem socialt frivilligt arbejde for den ældre generation.”

De sidder syv personer i bestyrelsen, og en del af de mange frivillige sørger også for at caféen er bemandet hver formiddag, hvor der kan købes både smørrebrød, kaffe, kage og hjemmebagte boller.

Del