Forlænger sæsonen med lyskæder og terrassevarmere

På terrassen hos Asger Fisk serveres der lækre fiskeanretninger både til frokost og til aften og alle ugens syv dage.

Forlænger sæsonen med lyskæder og terrassevarmere
Det bliver tidligere mørkt og derfor har Asgers Fisk investeret i både lyskæder, terrassevarmere og tæpper så gæsterne kan holde varmen også når solen er gået ned. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Egentligt skulle den udendørs terrasse hos Asgers Fisk have været lukket her d. 1. september, men nu kommer der mange gode sommerdage, derfor bliver sæsonen udvidet.

Der har været mange både kolde, blæsende og våde sommerdage de sidste par måneder og det har selvfølgelig påvirket besøgstallet på den udendørs terrasse hos Asger Fisk på Kalundborg Vesthavn, men nu kommer der tilsyneladende en række af gode sommerdage og derfor bliver sæsonen udvidet.

”Egentligt skulle vi lukke her 1. september men nu kommer sommeren så derfor forlænger vi sæsonen lige så længe der loves ordentligt vejr. Det bliver tidligere mørkt og derfor har vi investeret i både lyskæder, terrassevarmere og tæpper så gæsterne kan holde varmen også når solen er gået ned,” fortæller Asger Øgelund.

På terrassen hos Asger Fisk serveres der lækre fiskeanretninger både til frokost og til aften og alle ugens syv dage.

Musik på lørdag

I morgen lørdag d. 2. september vil der underholdning fra kl. 18.30 med duoen Magnolia, som består af sangerinden Lea Foxman og guitaristen William Gislinge. Gennem deres unikke fortolkning af gamle jazz-standarder, blues og nyere stil, formår de at skabe deres helt egen lyd trods deres unge alder.

Hjemmelavede pizzaer torsdag, fredag og lørdag

Asger Øgelund der også står bag Asgers Bar på havnen i Kalundborg, vil fortsat servere lækre hjemmelavede kvalitets pizzaer, men åbningstiden bliver her fra 1. september ændret så der er åbent torsdag, fredag og lørdag.

Del