Forkæler kunderne med grillpølser og fadøl

Fredag mellem kl. 12 og 18 er der tændt op i grillen og så serveres der, helt gratis, Menys hjemmelavede grillpølser og fadøl.

Forkæler kunderne med grillpølser og fadøl
Meny Kalundborg har tidligere inviteret på grillpølser og fadøl, i morgen fredag gør de det igen. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Meny Kalundborg vil gerne forkæle sine kunder og inviterer derfor på gratis grillpølser og øl/vand i morgen fredag d. 28. oktober.

”I morgen fredag den 28. oktober inviterer vi alle vores kunder på gratis grillpølser og fadøl foran Meny, og ydmygt siger tak for en fortsat fantastisk opbakning,” fortæller Meny-købmand Peter Egebæk.

Fredag mellem kl. 12 og 18 er der tændt op i grillen og så serveres der, helt gratis, Menys hjemmelavede grillpølser fra eget pølsemageri, samt bagerens hjemmelavede pølsebrød. Og pølserne kan, også helt gratis, skylles ned med en fadøl eller en sodavand.

Meny fødevaremarkedet på Nørre Alle er også klar med masser af lækkerier og gode tilbud, men også smagsprøver til at forkæle smagsløgene.

”Vi er klar med mange gode tilbud og så er der masser af smagsprøver i bageri, frugt & grønt, vinafdelingen og delikatessen,” fortæller Peter Egebæk, som håber, at mange vil kigge forbi til grillpølse og fadøl.

Del