Førfest ved Surfsøen

Søndag stod i fællesskabets og idrættens tegn ved Surfsøen i Bregninge, hvor der var førfest til Royal Run.

Førfest ved Surfsøen
Vejret var ikke med motionisterne, og der var da heller ikke så mange af dem. Men humøret var alligevel højt blandt de, der deltog i førfest til Royal Run ved Surfsøen i Bregninge. Her opvarmning inden løbeturen. Foto: Gitte Korsgaard

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Søndag den 5. maj stod i fællesskabets og idrættens tegn, da Amfi Vestsjælland, Vestsjællands Wake og Surf Klub, Kalundborg Roklub og løbeholdet fra Helix Lab afholdt den sidste Royal Run førfest ved Surfsøen i Bregninge.

Ved Surfsøen blev motion og fællesskab forenet. Dagen begyndte med en velkomst, og derefter var der, som altid en løbe/gårute – denne gang på 2,5 km i let kuperet terræn. Vejret var ikke med motionisterne, og der var da heller ikke så mange af dem, men humøret var alligevel højt blandt de tilstedeværende.

Derudover bød dagen på en blanding af aktiviteter og motionsoplevelser ved Surfsøen. Man kunne gratis prøve at stå på wakeboard, få undervisning i SUP ligesom man kunne prøve en kajak eller robåd, som Roklubben havde bragt med sig. Der var våddragter mm., der kunne lånes, så vejret var ikke en undskyldning.

Der er arrangeret i alt fem Royal Run førfester inden selve Royal Run 2. pinesedag, mandag den 20. maj. Førfesterne er blevet afholdt forskellige steder i Kalundborg Kommune med forskellige arrangører, og altså denne gang ved Surfsøen i Bregninge.

Del