Forfatternetværk skal skabe fællesskab

Biblioteket og Biblioteksklubben åbner nu dørene til et nyt tiltag.

Forfatternetværk skal skabe fællesskab Mandag den 26. september har man mulighed for at deltage i Forfatternetværkets intromøde på Kalundborg Bibliotek.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Biblioteket og Biblioteksklubben åbner, på initiativ af forfatter Rita Schmidt Sørensen, dørene til et nyt tiltag, hvor de byder kommunes lokale forfattere og forfatterspirer velkomne til en spændende omgang videns- og erfaringsudveksling.

Mandag den 26. september har man mulighed for at deltage i Forfatternetværkets intromøde kl. 16:30-17:30 på Kalundborg Bibliotek. Idéen med Forfatternetværket er at skabe et fællesskab, hvor kommunens lokale forfattere og forfatterspirer har mulighed for at mødes, udveksle erfaring og hjælpe hinanden med småt og stort i den proces, det nu er, at skrive og udgive en bog.

Med udgangspunktet i devisen ”Ingen ved alt. Alle ved vi noget. I fællesskab ved vi mere” inviteres man med til eftermiddagens intromøde, hvor man har mulighed for at sætte sit præg på og forme Forfatternetværket. Det er de medvirkendes behov og viden, der er i højsæde for, hvad Forfatternetværker er for en størrelse.

Forfatternetværkets Intromøde er gratis, men biblioteket og Biblioteksklubben vil sætte pris på,, hvis man tilmelder sig – så arrangørerne ved, hvor mange de skal forvente til eftermiddagens arrangement. Tilmeldingen skal ske senest fredag den 23. september. Man kan tilmelde sig via bibliotekets hjemmeside kalundborgbib.dk under ”Det sker” eller på en af de mange biblioteksafdelinger i den betjente åbningstid. Under arrangementet vil der blive serveret kaffe, te og lidt sødt til ganen.

Del