Forfatteraften med Kim Fupz Aakeson 

Tirsdag den 14. september er der foredrag med Kim Fupz Aakeson.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Tirsdag den 14. september kan den prisbelønnede forfatter og multikunstner Kim Fupz Aakeson opleves i den nye Kultursal i Høng.

Kim Fupz Aakeson er en af Danmarks mest produktive forfattere og dækker stort set samtlige genrer. Han har skrevet manuskripter til en række af nyere dansk films største succeser som ”Den Eneste Ene”, ”Okay” og ”Prag”. Han har opnået national berømmelse via sine populære børnebøger og succesfulde filmmanuskripter, mens hans produktion af voksenlitteratur har stået i skyggen. Kim Fupz Aakeson beskriver velkendte følelser som tvivl, misundelse og mindreværd med fornem nuancerigdom, og han beskriver mennesker, der aldrig rigtig får det, de ønsker samt kommunikation, der aldrig helt går, som planlagt.

Kim Fupz Aakeson fortæller til foredraget om sin roman ’I bådens navn’. Det er fortællingen om Susanne og Mogens, der er gift. Hun er fængselspræst, han er ansat i Arbejdsskadestyrelsen, de bor i rækkehus, og har altid været sammen. Nu er Mogens begyndt at se frem til pensionen, og vil købe en båd. Susanne bryder sig hverken om både eller om havet, men han presser på, og hun ender med at give sig, men insistere på, at båden skal have et nyt navn. 

Foredraget finder sted i Kultursalen i Høng Hallen. Billetter købes på Bibliotekets hjemmeside: https://www.kalundborgbib.dk/arrangementer/biblioteksklubben/foredrag-kim-fupz-aakeson-om-bogen-baadens-navn-forfatterskab Man kan ligeledes melde sig gratis ind i Biblioteksklubben via dette link: www.kalundborgbib.dk/klub

Del