Forfatter på besøg i Litteratursalonen

Allan Erik Mortensen fortæller om sit forfatterskab m.m. i Litteratursalonen.

Forfatter på besøg i Litteratursalonen Litteratursalonen byder velkommen til endnu en sæson med litteratur, boganbefalinger og en hyggelig dialog herom.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Allan Erik Mortensen gæster Litteratursalonen på Ubby Bibliotek den 13. oktober, hvor han fortæller om sit forfatterskab m.m.

Litteratursalonen byder velkommen til endnu en sæson med litteratur, boganbefalinger og en hyggelig dialog herom. Torsdag den 13. oktober inviterer Litteratursalonen til forfatterforedrag, og dermed er der ændret en smule på det normale format.

Til dette arrangement har biblioteket inviteret forfatter Allan Erik Mortensen indenfor til foredrag om Mortensens forfatterskab samt hans velskrevne krimiromaner. Allan Erik Mortensen er en lokal forfatter, der siden 2015 har skrevet blandt andet Hængedynd-serien, En Natsværmers Bekendelse samt Gaumjan – Min brors vogter.

Er man til krimigenren, kan man komme forbi Ubby Bibliotek til en aften i litteraturens- og krimiens tegn torsdag den 13. oktober kl. 19 - 20:15. Man kan købe en billet via bibliotekets hjemmeside kalundborgbib.dk under ”Det sker” eller på en af biblioteksafdelingerne i kommunen i den betjente åbningstid. Billetterne skal være i hus senest mandag den 10. oktober.

Arrangementet sker i samarbejde med Hvidebæk Lokalråd. Litteratursalonen er normalt et mindre arrangement, som afholdes på Kalundborg Bibliotekers forskellige Biblioteker. Hold derfor øje med, hvornår Litteratursalonen er på det lokale bibliotek.

Del