Gå på opdagelse i krimibogserie

Forfatter Karen Inge Nielsen deltager i samtale om sin bogserie "Grænselandserien".

Gå på opdagelse i krimibogserie

Af Lasse Petersen

Den anmelderroste forfatter Karen Inge Nielsen dykker ned i sin krimiserie "Grænselandserien", når hun 16. november kl. 19 besøger Litteratursalonen på Ubby Bibliotek til hyggeligt forfattermøde.

Her vil hun blandt andet delagtiggøre publikum i, hvordan hun udforsker grænserne i sin bogserie, samt deltage i samtale om sine bøger og sit forfatterskab.

Karen Inge Nielsen er født og opvokset i Ubby, om end hun ikke længere bor her i kommunen. Foruden at være fra Ubby er forfatteren vestsjællænder med stort V, og hendes halvt sønderjyske ophav har givet grobund til tankerne omkring hendes krimiserie med undertitlen "En grænselandskrimi".

Grænselandet er et tema, der fanger vores fantasi og udfordrer vores opfattelse af virkeligheden. Karen Inge Nielsen tager konceptet op og udforsker det på en dybdegående og tankevækkende måde i hendes krimiserie. Hun undersøger de fysiske, mentale og følelsesmæssige grænser, der definerer vores liv og vores samfund.

Krimiserien tager læseren med på en episk rejse gennem forskellige grænselande – både fysiske og metaforiske. Det er ikke en serie for sarte sjæle, så vær beredt, når der bliver gået på opdagelse i serien og Karen Inge Nielsens forfatterskab til denne modererede samtale.

Er man interesseret i at deltage i forfattermødet, kan der købes billetter via Bibliotekets hjemmeside www.kalundborgbib.dk under "Det sker" eller på en af biblioteksafdelingerne i den betjente åbningstid. Til arrangementet vil der blive serveret lidt til ganen og tanden.

Arrangementet sker i samarbejde med Hvidebæk Lokalråd.

Del